Csarnok Kupa végeredménye

December 27-én az Öregfiúk 2. kategória mérkőzéseivel vette kezdetét a Csarnok Kupa. A 45+ csoportban 10 csapat indult. Izgalmas meccsek után a nap végére alakult ki a végeredmény: IV. helyezett az Ostrom Gumiszervíz csapata lett, III. helyen a Vorhota LSC, II. helyen a Hotel Textil Service csapata végzett. A kategória győztese a Nafta Lendava Old Boys csapata lett. Különdíjban részesült három játékos: Legjobb mezőnyjátékos Drvarič Marjan (N.Lendava), a Legjobb kapus: Kiraly Ludvik (N.Lendava) és a
Gólkirály: Mihók Csaba (Hotel Textil Service) lett.

December 28-án az Öregfiúk 1. kategóriával folytatódott a Csarnok Kupa. Negyedik helyen az Intersport végzett, harmadik helyezett a SomTel FC Senior csapata lett. A második helyet a Trió Egerszeg csapata szerezte meg. A kategória győztese – a tavalyi évhez hasonlóan – az Ildikó Méteráru csapata lett. Legjobb kapus Kónya László (Ildikó Méteráru), Legjobb mezőnyjátékos Kaj András (Trió Egerszeg) és a Gólkirály Pogacsics Milán (Ildikó Méteráru) lett.

A Csarnok Kupa utolsó napján a Felnőtt kategória meccsei következtek. 4 csoportban zajlottak a mérkőzések. A kategóriában a negyedik helyet az Ostrom Gumiszervíz szerezte meg. Harmadik helyezett a Göcsej Nyomda csapata, második az Afrika Sun Team lett. A győztesnek járó díjakat a Lap-Land csapata érdemelte ki, így a vándorkupa ismét hozzájuk került. A Legjobb mezőnyjátékos Károly Bálint (Lap-Land), Legjobb kapus Soós Attila (Afrika Sun Team) és a Gólkirály Bíró András (Clean Medic) lett.