Csarnok Kupa sajtótájékoztató

A 2019-es Csarnok Kupáról tartottak sajtótájékoztatót december 2-án a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban, melyen részt vett Balaicz Zoltán Zalaegerszeg MJV polgármestere, Csilléry Balázs Péter az Intersport ügyvezetője és Bánhegyi Péter az Egerszegi Sport és Turizmus Kft. ügyvezetője. A december 27-29. között megrendezésre kerülő Csarnok Kupa az MLSZ Zala Megyei Igazgatóságának szakmai közreműködésével, valamint az Intersport támogatásával valósul meg. December 27-én az Öregfiúk 2. (45+) kategória meccseivel indul a torna, december 28-án az Öregfiúk 1. (34+) csapatok mérkőzéseivel folytatódik és december 29-én a Felnőtt csapatok küzdelmeivel zárul. A téli teremlabdarúgó torna jelentős pénzdíjazású verseny. Mindhárom kategóriában külön díjazzák a legjobb mezőnyjátékost, a legjobb kapust és a gólkirályt.
Jelentkezési határidő: december 19. Nevezni a Csarnok Kupa weboldalán (http://csarnokkupa.hu/regisztracio/) keresztül lehet, ahol elegendő 1 fő csapatjátékos nevét megadni, melyet az adott meccsnap előtt 24 órával kell min. 9-max. 12 fő nevével kiegészíteni. Mindhárom kategóriában max. 16 csapat nevezését tudják elfogadni.
A sajtótájékoztatón kiemelték, hogy az idei rendezvény ismét ingyenesen látogatható. Az idei év újdonsága lesz a FIFA 20 sarok, ahol minden érdeklődő ingyenesen kipróbálhatja focitudását ezúttal a virtuális pályákon.