2018. november 24. – Mamma Mia! dupla előadással

A Madách Színház nagysikerű előadása 2018 novemberében Zalaegerszegen vendégeskedik. A 6 kontinensen több mint 60 millió néző által látott és a filmvászonról is jól ismert, az ABBA legendás dalaira épülő sikermusical a Madách Színház sztárjaival érkezik. A világon először a Madách Színház és Szirtes Tamás rendező kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra.

Napfényben fürdő görög sziget. Mindent körbeölelő csillogó türkiz tenger. Hangulatos tavernák, ínycsiklandó étkek, mavrodaphne… Egyszerűen idilli – tökéletes felkeresni, ott időzni, visszatérni – s persze élni. Donna Sheridan, a független, céltudatos asszony ezt a nem mindennapi környezetet választotta otthonául, és itt született húsz évvel ezelőtt Sophie is, a lánya. Sophie, aki édesanyja szemléletétől eltérően mindig is szenvedélyes szerelemről, hatalmas fehér esküvőről álmodott, elvágyik e csodálatos mediterrán szigetről. A nagy utazást azonban nem egyedül, hanem választottja, Sky oldalán tervezi elkezdeni. Házasságkötésüket mindössze egy apróság árnyékolja be: Sophie szeretné, ha édesapja vezetné oltárhoz, akit azonban nem ismer… Egy anya. Egy lány. Három lehetséges apa. És egy felejthetetlen színházi élmény!
Közreműködik a Madách Színház zenekara, tánckara és kórusa
Zene és dalszöveg: Benny Andersson, Björn Ulvaeus, valamint néhány dalban Stig Anderson
Szövegkönyv: Judy Craymer eredeti ötlete alapján Catherine Johnson
Fordította: Bárány Ferenc és Puller István

2018. november 24. szombat 14.30 és 19.00 órai kezdettel. Az előadás hossza: 2 óra 45 perc, 1 szünettel.

Jegyárak: 4990/6990/8990/14.990Ft
Jegyvásárlás: https://www.koncert.hu/koncert/mamma-mia—zalaegerszeg-november24-29352, a Zalai Hírlap ügyfélszolgálati irodáiban valamint IBUSZ utazási iroda (Zeg, Eötvös u. 6-10.), további információ: info@koncert.hu