2017. április 19. – Rúzsa Magdi koncert

Az országban először Zalaegerszegen lesz látható és hallható, a friss új repertoárral, különleges új látvánnyal bővített koncert.

A novemberben megjelent új, Érj hozzám albumról vadonatúj izgalmas dalok, valamint a jól ismert Rúzsa Magdi slágerek, és természetesen Magdi kedvenc dalaival bővített repertoár várja a közönséget.

2017-ben ezzel a repertoárral járja majd az országot, de először április 19-én, 20 órától Zalaegerszegen a Sportcsarnokban találkozik a közönség ezzel a műsorral.

Rúzsa Magdi Artisjus- és Fonogram díjas énekesnő, pályája 2006 óta töretlenül ível felfelé. Többszörös arany és platina lemezes, valamint díjak és elismerések tulajdonosa. 2011. november 16-án bemutatott Magdaléna Rúzsa koncert vallomásokkal estjét eddig több, mint 60 ezer ember látta, mely a Pesti Színház repertoárjában immár az ötödik évadban látható. 2013 novemberében dupla telt házas koncertet adott a Művészetek Palotája, Bartók Béla Hangversenytermében, mely anyagból 2014 novemberében dupla CD- DVD jelent meg, Dalok húrokra és fúvósokra címmel, mely platina lemez lett. 2014 novemberében Budapestért Díj elismerésben részesült, 2013-ban a Szerelem című dala, 2014-ben a Nélküled, és az Ég és föld című dala, 2015-ben az Április és Tejút című dal nagy sláger lett, s ez tovább növelte, erősítette az énekesnő népszerűségét.

Jegyek kaphatók a jegy.hu-n, és a Tourinform irodában is,valamint a helyszínen az előadás kezdete előtt két órával.