2017. április 11. – Állásbörze

Második alkalommal szervez állásbörzét a Zalai Hírlap Zalaegerszegen. Az április 11-i programon több ezer álláshely vár majd betöltésre. A Pannon Lapok Társasága a térségben már számos alkalommal rendezett ilyen jellegű eseményt.

Közelebb hozni egymáshoz a munkaadókat és az álláskeresőket, megoldást kínálni a foglalkoztatóknál jelentkező munkaerőhiányra – ez is a célja a rendezvénynek. Április 11-én, szerdán a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban 10-17 óra között várja majd az érdeklődőket az állásbörze, ahol számos cég képviselteti magát.

A kínálat az álláslehetőségek széles spektrumára terjed ki: szakképzettséget nem igénylő, illetve konkrét végzettséghez nem kötött munkakörök egyaránt betöltésre várnak, és diákok, valamint megváltozott munkaképességűek részére is készülnek ajánlatokkal a foglalkoztatók. Kiállítók közt kis-, közép-, és nagyvállalatok képviselői ugyanúgy megtalálhatók lesznek, mint a fegyveres erők szervei, akik határvadász toborzóval és életpályamodellel csábítják az álláskeresőket.

Érdemes készülni, mert a börzén akár azonnal álláshoz lehet jutni, ugyanis sok esetben felvételire, interjúra is lehetőség nyílik. Kiegészítő szolgáltatásként fénymásolási és nyomtatási lehetőség is rendelkezésre áll az álláskeresők részére.